Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 155, 2.0i, 16V

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Алфа 155, 2.0i, 16V

Здравейте. Имам Алфа 155, 2.0i, 16V. Прецакан ми е коляновия вал и си търся на старо или цял двигател на старо. Ако знаете нещо,МОЛЯ,пишете ми. Сега съм намерил една катастрофирала. Двигателя е същия, но не е 16 V. Може ли да стане коляновия вал за моя двигател или целия двигателя за моята кола?

Тая ктастрофирала алфа във кой град я намери ?
    AMD&ATI Любимите марки на един Маняк на Игри !!

Alfa_Romeo 155 1.8 8v

Comment

няма как да стане вал от 8в на 16в

обади се на Дани авточасти - телефона го има в Общ технически - "адреси и телефони на сервизи"
      '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
      '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
      '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Re: Алфа 155, 2.0i, 16V

Първоначално публикувано от daci
        Здравейте. Имам Алфа 155, 2.0i, 16V. Прецакан ми е коляновия вал и си търся на старо или цял двигател на старо. Ако знаете нещо,МОЛЯ,пишете ми. Сега съм намерил една катастрофирала. Двигателя е същия, но не е 16 V. Може ли да стане коляновия вал за моя двигател или целия двигателя за моята кола?
        Двата двигателя са коренно различни!!! Нито цилиндри, нито бутала, нито биели... абе нищо. Провери в раздел "Продава", там имаше няколко теми на хора, които рециклират и продават двигатели - единият е Краси Рангелов - 02/828 88 61 или 0896 872 833, а за др. в момента не се сещам за име и тел., но потърси в посочения от мен раздел.

А относно двигателя, който си намерил - 2.0ТS 8v - дай някакви координати за него, моля!
        AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
        Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.

Comment

колега, първо питай в Александър Ауто. на мен ми доставиха за две седмици чисто нов на монго добра цена. ти от къде си?
          sigpicAlfa Romeo 155, 2.5, V6/ GTV 2.0 TB V6 / 146 TS, 2.0 Junior/ 145 TS, 2.0 16V/ Giulietta 1.8, 166 2.0 V6 TB

Comment

Zm, ти такъв двигател ли си търсиш? мисля че мога да ти намеря такъв 2.0 8V.
            sigpicAlfa Romeo 155, 2.5, V6/ GTV 2.0 TB V6 / 146 TS, 2.0 Junior/ 145 TS, 2.0 16V/ Giulietta 1.8, 166 2.0 V6 TB

Comment

Първоначално публикувано от lan
              Zm, ти такъв двигател ли си търсиш? мисля че мога да ти намеря такъв 2.0 8V.
              ...по-скоро си търся определени части от него. Но ако няма такъв вариант, при добра цена мога да взема и целия двигател.
              AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
              Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.

Comment

ще питам и ще ти кажа в понеделник цената на двигателя...ако не са го продали...

Comment

Първоначално публикувано от lan
                  ще питам и ще ти кажа в понеделник цената на двигателя...ако не са го продали...
                  ?!

Comment

sorry, че не съм ти отговорил, но тоя е в Италия и не ми отговаря.
                    имам ли инфо, веднага ще ти кажа.
                    поздрави,

Comment

Zm Голяма мания ,голяма страст са тея коли,няма спиране с тяx.
                      AMD&ATI Любимите марки на един Маняк на Игри !!

Alfa_Romeo 155 1.8 8v

Comment

Working...
                      X